Cykelproblem

Om ni har följt den här sidan någorlunda ordentligt så kunde ni läsa i den gamla versionen om att jag hade lyckats få runt tio problem på en helg.

7. Min cykels däck och cykeldator har blivit stulen.

Jeroen har varit med om ett stöldförsök på sin cykel. Han klarade sig tydligen billigt undan, vilket jag inte gjorde. Det ska vara själva fan om försäkringsbolaget nekar utbetalning för lagning. Förresten så är inte de som snodde delar av min cykel “puckon” som Jeroen kallar dem. De måste vara en bunt pundare som inte visste vad de gjorde, de slet ju sönder cykeldatorn och de kommer aldrig någonsin kunna sälja den.

Published by

Alex

Vi har konsten för att inte dö av sanningen.

One thought on “Cykelproblem”

  1. Vid närmare besiktning av hojen har nämnda puckon försökt klippa av vajrarna till styret. Det är dock så jäkla halvdant gjort att det måste vara småglin som varit framme. Vem skulle annars försöka sno ett tokbilligt cykelringen-styre? Bottom line: ge fan i min cykel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>